NEVENA RENDELI

Ne smatram se modnom ikonom

05.07.2010 u 07:17

Bionic
Reading

Nakon što je jedan modni portal objavio članak u kojem novinarku HRT-a Nevenu Rendeli svrstava među najbolje odjevene pripadnice sedme sile, ona svojom pojavom i dalje nastoji opravdati taj status

Lijepa novinarka došla je ovaj vikend na bolski fashion weekend i još jednom pokazala svoje modno umijeće. Iako za sebe tvrdi da se zapravo ne trudi previše, priznaje da joj gode pohvale na račun dobrog ukusa.

'Za ljeto volim ležernije modne kombinacije, najčešće nosim jednostavne haljinice na koje preko dana kombiniram neke japanke, dok te iste navečer samo začinim nekim visokim potpeticama i zanimljivim nakitom. Ne smatram se nikakvom modnom ikonom, cijeli taj koncept odijevanja vidim kao neku dobru zezanciju i obično se odijevam po tome kako se taj dan osjećam', otkrila nam je lijepa novinarka.

Nevena nam je otkrila i da zapravo nema puno vremena preko ljeta, jer ga najčešće provodi radno, a tako će biti i ovo, jer radi za dvije HRT-ove emisije. Nekoliko dana godišnjeg provest će sa svojim mužem za kojeg se nada da će je za prvu godišnjicu braka odvesti na neko romantično putovanje. Podsjetimo, Nevena se prije godinu dana tijekom odmora na Barbadosu udala za Marijana Bračulja.