NESREĆA ZA NESREĆOM

Simona bježi iz Zagreba, mami Tamari zapaljen butik

02.07.2010 u 22:10

Bionic
Reading

Istoga dana kad je Simonici provaljeno u stan, njenoj je majci podmetnut požar u butiku u Brežicama. Simke sumnja na Antu

Simoni Šajn, bivšoj Gotovac, ove srijede nepoznati su lopovi provalili u stan u zagrebačkom Voltinu naselju i iz stana odnijeli nakit, dizajnerske torbice i cipele, pa čak i lutkice njene kćeri Gabrijele. Istoga dana, nekih dvadeset sati ranije, nepoznat je netko podmetnuo požar u butiku njezine majke Tamare Trpkov u Brežicama u susjednoj Sloveniji. Do temelja je izgorjelo skladište od deset četvornih metara, a tamošnja policija sumnja da je požar podmetnut, s čim se slaže i Simonina majka.

'Požar je definitivno namjerno podmetnut, jer su našli taj kamen, čak su nam ga pokazali. Imamo sigurnosne kamere i policajci su na snimkama vidjeli vozilo koje je bilo upaljeno iza trgovine. Vidjeli su da je netko istrčao van', ispričala je Tamara Trpkov za InMagazin

Dok mama Tamara ne želi nagađati je li požar u njezinom butiku povezan s pljačkom stana njezine kćerke Simone, šokirana Simke zatražila je policijsku zaštitu, a odlučila je i nakratko napustiti Zagreb. 'Može biti da je sve velika slučajnost jer Simona i ja imamo istu karmu. Ono što proživljavam ja, događa se i njoj', rekla je Tamara.

Simona sumnja da Ante ima veze s provalom u njezin stan, no on je za 24 sata izjavio da nema ništa s tim. 'Ja ne kradem polovne cipele i torbice koje su kupljene u Konjščinskoj ulici u Dubravi', brani se Ante Gotovac. Za požar je čuo, ali ne zna tko je to mogao učiniti. Dok su Simoni pljačkali stan, Ante Gotovac zabavljao se s novom djevojkom Larom na Jadranu, koja je Simonina bivša prijateljica.