Estrada SLAVLJE ZA PETRA

Igor Vori: Sin je uživao u svom prvom rođendanu

Igor i Olja Vori priredili su veliko rođendansko slavlje za svog sina jedinca, malenog Petra, koji je prije nekoliko dana proslavio svoj prvi rođendan

Igor Vori i njegova prekrasna supruga Olja prije nekoliko dana proslavili su prvi rođendan svog sinčića Petra te  priredili veliko slavlje za obitelj i prijatelje.

'On je uživao i bio presretan, bilo je jako zabavno i veselo. Na slavlje je došlo puno djece, a nama je to bio poseban dan koji smo htjeli i obilježiti na poseban način. Zabava nije imala neku temu, već je moto bio da svi uživaju i da proslavimo godinu dana našeg Petra', kazao nam je hrvatski reprezentativac koji uživa u očinstvu. On i njegova sadašnja supruga bili su zajedno 12 godina prije nego su dobili prinovu, a u braku dvije godine. Danas izgledaju skladnije no ikad.

I prije se pisalo da je Vorijeva supruga najljepša žena rukometaša, no ona može konkurirati i ženama nogometaša, jer se na otvorenju Adidasovog dućana pojavila vrlo elegantno odjevena i jednostavno je blistala, kao da je kod kuće ne čeka mališan koji iziskuje jako puno pažnje.

Što se tiče odjeće, 27-godišnja Olja je uglavnom u elegantnim odjevnim kombinacijama, no budući da je 28-godišnji Igor sportaš, on voli sportsku odjeću, tako da je sasvim logično da mu se svidio asortiman novotvorenog luksuznog dućana u kojem svatko tko voli sportsku odjeću može pronaći ponešto za sebe.

'Adidas mi se jako sviđa i jako mi je drago što je Zagreb konačno dobio jedan pravi dućan. Smatram da je to nedostajalo Zagrebu i preporučio bih svima koji imaju novca da dođu i kupe si nešto', kazao je Igor.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više