UVIJEK NOVI BISERI

Paris Hilton misli da je TV kuhar britanski premijer

28.01.2009 u 13:00

Bionic
Reading

U sklopu reality showa u kojem bira najbolju britansku prijateljicu, Paris Hilton premijerom Velike Britanije proglasila je TV kuhara Gordona Ramsayja

Iako tvrdi da uopće nije šupljoglava, njezine izjave opet i ponovo ukazuju upravo na taj zaključak. Riječ je, dakako, o bogatoj nasljednici Paris Hilton.

Došavši, tako, u posjet Velikoj Britaniji, u sklopu snimanja reality showa u kojem traži najbolju britansku prijateljicu, Paris je na pitanje 'Tko je premijer Velike Britanije?' ispalila ime britanskog TV kuhara Gordona Ramsayja. Da bi potvrdila svoj odgovor, nadodala je da je baš jučer ručala u njegovom restoranu.

Uprkos rupama u znanju, Paris nema problema s pronalaskom prijatelja. Dapače, mnoge mlade djevojke bore se za to da postanu njezine najbolje britanske prijateljice. A da bi borba bila što poštenija, Paris je organizirala reality show u kojemu se kandidatkinje ne natječu za novčane nagrade, već za Parisinu ruku prijateljstva.

U ružičastoj izolaciji ukrašenoj slikama bogate nasljednice, natjecateljice se za Parisinu naklonost ljuto bore prsa o prsa, kuk o kuk. Jer biti najbolja prijateljica Paris Hilton nikako nije lako, a još je teže postati. To pokazuju i mučni testovi kroz koje kandidatkinje prolaze. Tako je jedan od najtežih zadataka dosad bio druženje s njezinom čivavom Tinkerbell. Koga god je psić grdo pogledao ili, ne daj bože, ugrizao, ispao je iz igre.

I dok kandidati vode ljute borbe za ruku prijateljstva, Paris smatra da bi joj izvrsna prijateljica bila Amy Winerhouse. Tek nije sigurna bi li uspjela pratiti Amyin brz ritam življenja.