ZGODNA I OPUŠTENA

Nina Badrić upustila se u avanturu

01.07.2010 u 14:59

Bionic
Reading

Zagrebačka pjevačica ima novog ljubimca i izgleda bolje no ikad: u bijeloj dekoltiranoj majici zablistala je na današnjem preuzimanju ključeva i probnoj vožnji

Zagrebačka pjevačica Nina Badrić danas je ponosno pokupila svog novog ljubimca. Naime, početkom svibnja obišla je prodajni salon Citroen Savska te odabrala i naručila DS3 koji najviše odgovara njenom ukusu i karakteru. Tako nakon Citroen C-Crossera, koji joj je uručen prošle godine, estradna zvijezda i tvrtka Citroen Hrvatska d.o.o. nastavljaju zajedničku suradnju, ali ovaj put s novim modelom.

Atraktivna brineta blistala je u bijeloj dekoltiranoj majici bez rukava, dok je opuštena i zadovoljna preuzimala ključeve i isprobala kako je sjediti za novim volanom. Otkad je izašla iz bračne krize i pomirila se sa suprugom Bernardom Krasnićem, pjevačica izgleda bolje no ikad. Nanovo pronađena obiteljska idila djeluje i na njen izgled, a nakon preuzimanja elegantnog auta ima još jedan razlog za veselje.

Nina je svoj DS3 odabrala u crvenoj boji Aden s bijelim krovom Opale. Od moguće tri razine opreme, odlučila se za izvedbu Sport Chic koja u serijskoj opremi ima sportska sjedala, USB Box i BlueTooth.