NENASPAVANA, A LIJEPA

Iva Majoli elegantnija no ikada

01.07.2010 u 15:57

Bionic
Reading

Iva Majoli pojavila se na otvaranju Adidasova dućana i izgledala je odlično, no kaže da se tako ne osjeća, jer ju je čitavu večer kći Mija udarala nogama po glavi, pa se i nije baš naspavala

Bivša tenisačica Iva Majoli uglavnom se može vidjeti u casual i sportskim izdanjima, stoga ne čudi što se pojavila se na otvaranju ekskluzivnog Adidasovog dućana u zagrebačkoj Ilici u srijedu pred večer. Ono što nas je iznenadilo je to što je Iva naprosto blistala u prekrasnoj plavoj haljini s crvenim uzorcima i u visokim potpeticama. Izgledala je elegantnije no ikada, pa smo je upitali u čemu je tajna.

'Ne bih znala u čemu je riječ, malo sam se više potrudila, jer kasnije idem na jednu promociju, ali moja kćer Mija me cijelu noć udarala nogama po glavi, tako me začuđuje što izgledam dobro, jer se i nisam baš naspavala', kazala je Iva koja je preplanula, jer se već tri tjedna nalazi na Hvaru, a u Zagreb je došla samo zbog obaveza.

'Već smo tri tjedna na Hvaru, gdje smo opet otvorili naš japanski restoran Sora zbog čega smo jako sretni i svi radimo zajedničkim snagama da pružimo što bolju uslugu', kazala je Iva koja nam nije otkrila stavlja li pregaču, ali je naglasila kako daje svoj doprinos.

Budući da se njezina kolegica Jennifer Capriati navodno pokušala predozirati tabletama, a Iva je dobra s njom, pokušali smo doznati koji detalj, ali Iva nije bila raspoložena pričati o toj neugodnoj situaciji.