ONA ĆE MU PLATITI POPRAVAK

Cigi razbio auto, pa se zabio i u Peugeot Alex Grdić

01.07.2010 u 13:27

Bionic
Reading

Nakon proslave rođendana jedne prijateljice, Neven Ciganović sjeo je u auto, prvo je udario auto jedne, a zatim i druge prijateljice, Alex Grdić, koja kaže da se ne ljuti te da će mu čak platiti štetu

Na predstavljanju krema za sunčanje na zagrebačkom moru, Jarunu, pojavili su se celebovi kako bi poslušali savjete i opskrbili se potrebnim kremama za zaštitu od sunca prije odlaska na more.

Neven Ciganović
otkrio nam je da on uopće ne voli ulja ni kreme jer uglavnom ljetuje izvan Hrvatske na pješčanim plažama, pa mu ide na živce kad se pijesak lijepi za njega. Na pitanje okreću li se žene za njim na plaži, odgovorio je: 'Pa za mnom se okreću i žene i frajeri, čak i djeca. Mislim da je to zbog silikona', kazao je Cigi koji zaista ima dobro istesano tijelo.

Tijekom razgovora o kremama i ljetu, koje će Neven provesti u Španjolskoj i na Ibizi, na event je stizala Alex Grdić i Neven je izustio: 'O, ne!'

Razlog tome je što su Neven i Aleksandra u srijedu slavili rođendan prijateljice koji je prošao i više nego zabavno, no kada su krenuli kući, Cigi se autom zabio u auto jedne prijateljice i u Peugeot Alex Grdić, koja se i nije toliko naljutila budući da štete skoro i nije bilo.

'Moj Peugeot ima tvrdu guzicu, kao i ja, tako da ni njemu ni meni nije bilo ništa. Ja sam super frend tako da sam mu oprostila i rekla da ću mu čak popraviti auto jer je njegov prošao dosta loše', rekla je Alex koja kaže da nisu zvali policiju kako ih ne bi zamarali tijekom vrućih ljetnih večeri.

'Oni ionako imaju puno posla, pa bolje neka se u stanicama hlade nego da ometaju ljude', zaključila je Alex.