MILA HORVAT:

Nije mi potreban partner ili suprug

01.07.2010 u 09:16

Bionic
Reading

Voditeljica 'Afrovizije' svjetonazorom je bliža muškarcima, pa s njima lakše pronalazi zajednički jezik: u intervjuu otkriva kako je reagirala kad su je u medijima proglasili ljubavnicom Zorana Mamića

Mila Horvat (29), zvijezda sportskog programa HTV-a i voditeljica 'Afrovizije', po mnogočemu je netipična žena, donosi časopis Gloria. Odlazak u šoping za nju je noćna mora, dosadni su joj razgovori o odjeći i šminki, mrzi tračanje i beskonačno ispijanje kava s prijateljicama. Umjesto da obilazi dućane, radije bi s dečkima igrala nogomet, jahala ili se znojila u teretani. Atraktivna brineta objasnila je zašto se, po njezinom mišljenju, nogometaši tako sviđaju ženama:

'Zato što su uspješni, poznati i financijski situirani - a to privlači većinu žena. Općenito su uspješni, moćni i eksponirani ljudi poželjni u društvu i privlače mnoge', tvrdi Mila te dodaje što je privlači:

'Ne etiketiram ljude po profesiji ili statusu, važno mi je da osoba zadovolji moje kriterije. Osvojiti me može samo intelektualno i karakterno moćan muškarac koji mi dopusti da budem onakva kakva jesam - slobodna i nezavisna. Nije mi potreban partner ili suprug da bih se osjećala više vrijednom', kaže Mila te otkriva da ima više povjerenja u muškarce nego u žene.

'Mislim da su iskreniji, konkretniji i manje komplicirani od žena. Ne volim tu žensku zajedljivost, glumu, ljubomoru, ranjivost i nerijetko naivnost. Svjetonazorom sam bliže muškarcima, pa s njima lakše pronalazim zajednički jezik.' S obzirom na to da se tako dobro slaže sa suprotnim spolom, u medijima su joj često pripisivali ljubavne veze s mnogim poznatim Hrvatim: Ivicom Blažičkom, StipomDrvišom, Slavenom Bilićem, Igorom Štimcem

'Da budem iskrena, znam konkretna imena osoba koje stoje iza toga, odakle je i zašto sve krenulo. No, to je sad toliko iza mene da ne bih o tome. Drago mi je što ipak na kraju stvari izađu na vidjelo i sve dođe na svoje s vremenom', tvrdi voditeljica koja je nakon zadnjih napisa da je glavni krivac za raspad braka Zorana Mamića angažirala odvjetnika koji se, kako kaže, 'na jednoj mnogo ozbiljnijoj razini pozabavio time te su takvi napisi brzo nestali'.