Estrada SVE ZA MEDIJE

Danijela Martinović: Naći ću si ljubavnika

Danijela Martinović izjavila je da ove godine neće plijeniti pažnju oskudnim odjevnim kombinacijama, već će si naći četiri, pet ljubavnika tako da bude u medijima. Naravno, u šali

Nakon što je izdala parfem, dječju kolekciju odjeće (DaMa) i slikovnicu, sada je Danijela Martinović udružila snage s Halidom Bešlićem s kojim snima duet. Glazbu za pjesmu napisao je njezin dugogodišnji dečko Petar Grašo, a zove se Zarobljenik uspomena.

Budući da će se spot za pjesmu najvjerojatnije snimati u Splitu, a Halid voli dalmatinsku hranu, Danijela je najavila da će raspojasati svoju kulinarske maštu i upotrijebiti svoje kulinarske sposobnosti.

'Halid mi je za rođendan pjevao na telefon. To je bosanska duša, topla, nepredvidljiva, originalna, to mi je jedan od originalnijih darova', ispričala je Danijela.

Budući da se prošle godine puno pisalo o Danijelinoj odjevnoj kombinaciji na Splitskom festivalu na kojem će nastupiti i ove godine, novinarka Starsa upitala ju je sprema li i ove godine neku izazovnu kombinaciju koja će puniti novinske stupce.

'Novinske stupce ću osvajati svojim pjesmama i pametnim izjavama, a ako vi, novinari, ne budete trzali na to, onda ću naći četiri, pet ljubavnika…', našalila se Martinovićka, a na pitanje kada će se vjenčati s Grašom odgovara: 'Rekli bi mi u Splitu - oguglala sam ja. Vi samo pitajte, a ja ću se smješkati, pa kome prije dosadi.'
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više