POSTALA GĐA GREEN

Udala se Megan Fox

29.06.2010 u 12:00

Bionic
Reading

Seksi glumica rekla je sudbonosno da svom dečku Brianu Austinu Greenu na Havajima, gdje se par tajno vjenčao

Megan Fox i Brian Austin Green imali su malo i intimno vjenčanje u hotelu Four Season Resort na Havajima, a na ceremoniju su bili pozvani samo njihovi najbliži. Američki tabloidi pišu da je  vjenčanje održano u strogoj tajnosti te da je samom obredu prisustvovalo više članova osiguranja nego obitelji i prijatelja.

U hotelu Four Seasons u kojem su se vjenčali odlučili su provesti i medeni mjesec, a izvori bliski paru kažu: 'Hotel je savršeno mjesto za holivudska vjenčanja. Vrlo je romantičan. Megan i Brian su tu bili nekoliko dana uoči vjenčanja i valjda ih je ponijela atmosfera. Ne izgleda kao da su sve ovo dugo planirali.' Samo dva dana prije vjenčanja Megan je izgubila zaručnički prsten na pješčanoj plaži.

Inače, par se upoznao na setu filma 'Hope & Faith' 2004. Nekoliko puta suprekidali, no ipak su te krize prevladali. Oboma je to prvi brak,iako Brian ima osmogodišnjeg sina s glumicom Vanessom Marcil. Seksi glumica nikad nije krila da joj je Brian najveći oslonac u životu. Par se prvi put zaručio 2007. godine, ali je te zaruke raskinuo dvije godine kasnije. No da je riječ o velikoj ljubavi, potvrdili su nedavno kad su se ponovo zaručili, a sad i vjenčali.