MARKO GRUBNIĆ:

'U krvi mi je da se družim s pripadnicima jet-seta'

29.06.2010 u 10:03

Bionic
Reading

Modni Mačak otkrio nam je da se u Beogradu već druži s ljudima iz visokog društva jer je, kaže, rođen za uspjeh. Dobio je autorsku kolumnu za Joy i Svet te najavljuje da želi postati najpoznatiji stilist na Balkanu

Modni Mačak stigao je u Zagreb iz Beograda da bi odjenuo pjevače koji će sudjelovati na TOPSTARS partyju i odmah se vraća natrag jer je, kako kaže, pretrpan poslom.

'Da, došao sam iz Beograda samo da bih odjenuo Indiru, Franku, Tonyja i Luku za prezentaciju TOPSTARS partyja. To je moj posao i moje veselje i nije mi bilo teško putovati samo zbog toga. Ja sam profesionalac do kraja kada je posao u pitanju', kaže Mačak koji će biti službeni stilist tog događaja, a najavljuje kreacije 'kakve Hrvatska još uvijek nije vidjela'.

Kada ne radi, Marko se provodi po Beogradu. Kaže da mu se sviđa beogradski noćni život te bogata ponuda za mlade, a iako je, ističe, proputovao pola svijeta,

nema mu bolje zabave od one u Beogradu, gdje se već druži s pripadnicima jet-seta.

'To mi je u krvi - da odmah naletim na ljude iz visokog društva, rođen sam za uspjeh i za druženje s kvalitetnim ljudima, no prvenstveno gledam ljude kao ljude, a ne tko su i što su', ispričao nam je Mačak koji je stekao jako puno prijatelja kod naših susjeda.

Kada ne tulumari i jede po restoranima, gdje je hrana puno 'teža' nego kod nas, Marko jako puno radi.

'Dobio sam svoju autorsku kolumnu za magazine Svet i Joy, a jedna televizija mi nudi da radim za nju. Ponude pljušte sa svih strana i moram priznati da moram biti oprezan, a uostalom radit ću i u Zagrebu. Nikada se i nisam službeno odselio, nego sam samo htio proširiti svoj posao, kao što su to napravile Severina, Jelena Rozga, Colonia i ostali koji djeluju na tom području', priča Marko koji je nakon povratka iz Beograda pročitao naslov da želi postati najpoznatiji stilist na Balkanu, što nam je i prokomentirao.

'Da, to je bio moj cilj i moram priznati da mi se polako ostvaruje, zbog čega sam jako sretan', zaključio je Mačak koji će ove godine usput 'obaviti' ljetovanje, jer 'uistinu ima jako puno posla'.