DRASTIČNO MRŠAVIJA

Ivana Ergić 'osušila' se zbog dečka zatvorenika

28.01.2009 u 12:04

Bionic
Reading

Anoreksičan izgled bivše misice Ivane Ergić rezultat je njene razdvojenosti od dečka Marina Cvitana, koji u šibenskom zatvoru čeka suđenje zbog preprodaje kokaina

Nakon što je u kolovozu njezin dečko, 26-godišnji Marin Cvitan pao sa šest paketića kokaina te sada čeka suđenje u šibenskom zatvoru, bivša misica Ivana Ergić doslovce se prepolovila.

Budući da je Ivana još ranije izjavila da nije ni na kakvim dijetama nego da samo jede zdravije, iz tog drastičnog gubitka kilaže ipak je nekako logičnije zaključiti da su se na Ivaninu mršavost odrazili upravo problemi i stres koji prolazi sa svojim dečkom.

Marin i lijepa manekenka upoznali su se još prije dvije godine u klubu Hacienda gdje je Ivana bila glasnogovornica, a Marin zadužen za sigurnost gostiju. Njihova ljubav od početka je bila zabranjena, budući da je Cvitan oženjen i ima dvoje djece, no očito da su se strasti rasplamsale jer se Cvitan zbog Ivane rastao od supruge.

Prema pisanju tjednika Story, Ivana je zaokupljena predavanjima i ispitima na zagrebačkom Veleučilištu Vern te Marina ne posjećuje, ali se redovito čuju.

Posjećuje ga jedino njegova supruga, kojoj se Marin u jednom periodu, priča se, čak i vratio, ali isključivo zbog djece.

Kako bilo da bilo, Ivani u cijeloj priči nije lako i to se najbolje vidi po njezinom izgledu.