Estrada SKRIVAJU SE ILI ŽELE ODMOR

Tatjana Jurić odlazi na izolirani otok zbog Nikkyja?

Tatjana Jurić otkrila nam je da na godišnji odmor odlazi na jedan naš izolirani otok kojem nije željela otkriti ime, pretpostavljamo zbog paparazza i obnovljene veze i Nikkyjem Vuksanom

Tatjanu Jurić uhvatili smo u Posh baru gdje je najavila zvijezde koje će nastupati diljem Hrvatske pod nazivom TOPSTARS te organizirati energične koncerte. Među njima je i Indira Vladić.

RTL-ova voditeljica pohvalila je upravo Iru, kako je odmila zove. Ona joj je definitivno najdraža zvijezda jer pršti energijom i svi koji se nađu pored nje jednostavno se time zaraze.

Tatjana: Naše zvijezde su sjajni ljudi

Osim eventa na kojem je sudjelovala, Tatjana nam je progovorila o poslu te skorašnjem godišnjem odmoru na koji se sprema s velikim veseljem.

Tatjana već godinu dana ima rubriku u kojoj intervjuira naše zvijezde o kojima ima samo riječi hvale.

'Ira mi je najdraža, ali u posljednjih godinu dana sam imala prilike intervjuirati brojne naše zvijezde i, najiskrenije i bez ikakvog dodvoravanja, mogu reći da su sjajni ljudi, vedri i veseli i gušt je biti u njihovom društvu. Gušt je i partijati s njima', kaže Tatjana koja svoj posao kaže doživljava kao jedan veliki tulum.

Što se tiče ljubavnog života, Tatjana nije baš sklona pričati o njemu, no zahvaljujući vrijednim paparazzima nedavno smo saznali da je opet u vezi s nogometnim menadžerom Nikkyjem Vukasanom s kojim je početkom lipnja provela osam dana u New Yorku.

Kako nam je lijepa Tatjana priznala da kroz desetak dana planira odmor na izoliranom hrvatskom otoku, pretpostavljamo da će s njom biti i njezin dragi jer nije htjela otkriti o kojem je otoku riječ.

'Za početak odlazim na odmor na jedan naš izolirani otok. Kada radim, meni je svaki dan tulum koji te iscrpi, stoga sada sanjam uvalice, barčicu i samo fjaka i fjaka', zaključila je Tatjana kojoj želimo da se što bolje odmori.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više