SKRIVAJU SE ILI ŽELE ODMOR

Tatjana Jurić odlazi na izolirani otok zbog Nikkyja?

28.06.2010 u 15:18

Bionic
Reading

Tatjana Jurić otkrila nam je da na godišnji odmor odlazi na jedan naš izolirani otok kojem nije željela otkriti ime, pretpostavljamo zbog paparazza i obnovljene veze i Nikkyjem Vuksanom

Tatjanu Jurić uhvatili smo u Posh baru gdje je najavila zvijezde koje će nastupati diljem Hrvatske pod nazivom TOPSTARS te organizirati energične koncerte. Među njima je i Indira Vladić.

RTL-ova voditeljica pohvalila je upravo Iru, kako je odmila zove. Ona joj je definitivno najdraža zvijezda jer pršti energijom i svi koji se nađu pored nje jednostavno se time zaraze.

Tatjana: Naše zvijezde su sjajni ljudi

Osim eventa na kojem je sudjelovala, Tatjana nam je progovorila o poslu te skorašnjem godišnjem odmoru na koji se sprema s velikim veseljem.

Tatjana već godinu dana ima rubriku u kojoj intervjuira naše zvijezde o kojima ima samo riječi hvale.

'Ira mi je najdraža, ali u posljednjih godinu dana sam imala prilike intervjuirati brojne naše zvijezde i, najiskrenije i bez ikakvog dodvoravanja, mogu reći da su sjajni ljudi, vedri i veseli i gušt je biti u njihovom društvu. Gušt je i partijati s njima', kaže Tatjana koja svoj posao kaže doživljava kao jedan veliki tulum.

Što se tiče ljubavnog života, Tatjana nije baš sklona pričati o njemu, no zahvaljujući vrijednim paparazzima nedavno smo saznali da je opet u vezi s nogometnim menadžerom Nikkyjem Vukasanom s kojim je početkom lipnja provela osam dana u New Yorku

Kako nam je lijepa Tatjana priznala da kroz desetak dana planira odmor na izoliranom hrvatskom otoku, pretpostavljamo da će s njom biti i njezin dragi jer nije htjela otkriti o kojem je otoku riječ.

'Za početak odlazim na odmor na jedan naš izolirani otok. Kada radim, meni je svaki dan tulum koji te iscrpi, stoga sada sanjam uvalice, barčicu i samo fjaka i fjaka', zaključila je Tatjana kojoj želimo da se što bolje odmori.