Estrada TOPSTARS PARTY

Indira i Tony ispijali alkohol usred podneva

Indira, Tony Cetinski, Franka Batelić i Luka Bulić ispijali su alkohol usred podneva te plesali uz zarazne ritmove

Upravo ta četvorka dio je ekipe Topstars koja će u studenom organizirati partyje diljem Hrvatske te zabavljati publiku kao nikad dosad, kako tvrde.

'Tko ne želi zabavu i nije za ples, neka odmah ode doma', više puta su ponovili dobro raspoloženi glazbenici koje je pri njihovom dolasku na plesni podij najavila Tatjana Jurić uz prigodnu glazbu. Veselu četvorku obukao je Modni Mačak koji je samo zato došao iz Beograda, a kaže da se iznimno veseli tom projektu.

I dok su oni usred bijela dana, u 12 sati, ispijali alkoholna pića i plesali, supruga Tonyja Cetinskog, Ivana Nobilo, detaljno nam je otkrila o čemu je zapravo riječ te izrekla svoje mišljenje o Tonyjevom nastupu na ovogodišnjem Porinu.

Ivana Nobilo rekla nam je u Posh baru da se ona i njezin suprug još uvijek jako vole i uživaju zajedno raditi te je pohvalila svog dragog koji je nedavno osvojio Porina za hit godine, izrazivši neizmjerno zadovoljstvo što će upravo on sudjelovati u Topstarsu.

Agencija Nobilo-Cetinski izvršni je producent Topstarsa, uz još neke partnere, koji će biti najveći party u zemlji. Peter Van Kol, predsjednik Uprave Adria Media Zagreb, pokretač je ideje da se odlični koncertni partyji u zapadnoj Europi prenesu i u Hrvatsku te su odabrane četiri 'energetske bombe', kako ih je voditeljica Tatjana Jurić predstavila, koje će tijekom studenog nastupati u gradovima diljem Hrvatske.

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više