VIŠAK TULUMARENJA

Pijani Matt LeBlanc izgubio kontrolu

28.06.2010 u 11:57

Bionic
Reading

Holivudski glumac proslavljen ulogom u serijalu 'Prijatelji' i u privatnom životu ima dobre prijatelje koji su pazili na njega nakon burne noći provedene u londonskim noćnim klubovima

Američki glumac Matt LeBlanc došao je u London zbog svog novog projekta, sitcoma 'Episodes', pa je tjedan dana, prije nego započnu naporna snimanja, htio iskoristiti do maksimuma.

U tome je pretjerao već prve večeri. Glumac proslavljen ulogom u serijalu 'Prijatelji', srećom, i u privatnom životu ima dobre prijatelje koji su ga praktički nosili nakon njegova tulumarenja i nekoliko čašica viška u prestižnim londonskim noćnim klubovima The Ivy Club i Bungalow 8. Na povratku u hotel, 42-godišnji glumac je posrtao, a i fotke pokazuju da vožnja taksijem do hotela vjerojatno nije bila ugodna za njegove suputnike.

Od uloge zavodnika Joeyja Tribbianija u popularnom serijalu podosta se opustio i osijedio, a možda je i očajavao nad gubitkom šarmerskog izgleda koji mu je i nakon 'Prijatelja' priskrbljivao slične uloge narednih deset godina.