'GADE MI SE SPONZORUŠE'

Kći Ante Gotovca: Maju Morales su svi isprobali

28.06.2010 u 10:04

Bionic
Reading

Kći Ante Gotovca izjavila je da je Maja Morales propala jer su je već svi isprobali te smatra da je ne čeka baš vedra budućnost

Maja Morales pohvalila se u Red carpetu da snima pjesmu u Beogradu, odlazi raditi u Grčku, a nada se i angažmanu na talijanskoj televiziji gdje bi radila kao hostesa, odnosno djevojka koja oskudno odjevena zabavlja gledatelje, no ništa ne govori.

Povodom Majine izjave da je trenutno ne zanimaju ni žene ni muškarci jer je preopterećena karijerom, Red carpet je napravio malu anketu o tome znaju li ljudi što Maja radi i tko je uopće ona.

Slučajno su susreli kćerku Ante Gotovca koja je sjedila na klupi s prijateljem, koji je na pitanje tko je Maja Morales odmah izustio: 'Kur..', na što se Gotovčeva kći glasno nasmijala te dala svoje stručno mišljenje o dotičnoj.

'Ona je sponzoruša. Mislim da je već propala jer su je se svi već toliko nagledali i isprobali, tako da mislim da ispred nje nije baš vedra budućnost', kazala je Gotovčeva koja je upoznala Maju dok se šetala s Antom po Maksimiru.

'Ja ne volim taj tip osoba koje se na taj način vole medijski eksponirati. Njihovo nemoralno ponašanje mi se gadi. Već sam se navikla na to što moj otac radi, ali ovo ostalo sponzoriranje i te ženske osobe koje rade određene stvari za novac - meni je to odvratno. No tko voli, nek' izvoli', zaključila je kći Ante Gotovca.