Estrada OBITELJSKA IDILA

Muž Ecije Ojdanić odlično prihvatio njezinu kćer iz prvog braka

Ecija Ojdanić i redatelj Robert Orhel uživaju u idiličnom životu koji im svakog dana dodatno uveseljava sin Jakov te kći Cvita koju Ecija ima iz prvog braka, a Robert ju je odlično prihvatio

Glumica Ecija Ojdanić i redatelj Robert Orhel uživaju u bračnom životu i djeci koja su ga potpuno obogatila. Nedavno je Lucija rodila sina Jakova kojeg s pažnjom čuva petogodišnja sestra Cvita, koju je glumica dobila u braku s Antom Viljcem.

'Jakov je najslađa beba na svijetu. Drugi mi je porođaj bio puno lakši zahvaljujući divnom dr. Gordanu Crvenkoviću i osoblju Petrove bolnice. Jakov je ‘veseli nervčik’, kako ga je opisala moja prijateljica. Sliči mi na Robija, to čak govore i moji roditelji. Dojenje mu predstavlja i razbibrigu i veselje, tako da se gotovo ne odva­ja od mene. Jakov nam je donio još veću poveza­nost i ljepotu. Naš je život apsolutno podređen odgoju i brizi o djeci, a pritom uživamo u podje­li poslova. Kad sam ja usredotočena na Jakova, Robi se brine o Cviti. Vodi je u vrtić i ide po nju. Super je prema njoj, pokazao se kao pravi tata i muž, ali od njega drugo nisam ni očekivala. Jedino mi ne može pomoći kad je o besanim noćima riječ. No moram istaknuti da je uz Robijev smisao za humor sve lakše', ispričala je Splićanka za Story te dodala da joj posao pomaže da potpuno ne potone u obiteljski život.

I Robert Orhel izrazio je zadovoljstvo s obiteljskim životom te priznao da bi ga usrećilo još jedno dijete. Ecijinu Cvitu prihvatio je kao da je njegova.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više