DOČEKALA SREĆU

Nakon tragedije i rastave Anita Đuzel opet zaljubljena

23.06.2010 u 10:55

Bionic
Reading

Iako je prošlo samo osam mjeseci od razvoda od dugogodišnjeg supruga Ivice Đuzela, Anita je pronašla novu ljubav, i to u 29- godišnjem novinaru i snimatelju Mariju Mohenskom

Mario Mohenski

Bivša supruga HTV-ovog voditelja Ivice Đuzela, Anita (29), nije dugo patila zbog raspada braka, već je, kako piše Story, ponovno zaljubljena u fotografa, snimatelja i novinara Marija Mohenskog

Par se poznaje sedam godina, a navodno su zajedno oko dva mjeseca. Fotografi Storyja uhvatili su ih u prisnom razgovoru. Anita je izgledala vrlo sretno dok je s novopečenim dečkom razgovarala u jednom kafiću.

Anita, umjetničkom imena Narany, razvela se od Ivice Đuzela prije osam mjeseci kada je on izjavio da se rastaju njegovom krivicom te tom prilikom naglasio da je njegova bivša prekrasna osoba te da će s njom uvijek ostati u dobrim odnosima.                                                          

Njihov brak obilježila je smrt Ivičinih roditelja kada su se vraćali s njihovog vjenčanja. Ta tragedija ih je još više zbližila, no čini se da su ipak imali nepremostivih problema jer su se nakon devet godina zajedničkog života odlučili razvesti.