OBARA S NOGU

Zavodljiva Žanamari u bikiniju izgleda seksi

21.06.2010 u 14:58

Bionic
Reading

Žanamari Lalić pazi na prehranu te redovito vježba, što se može vidjeti na njezinim fotografijama u bikiniju na kojima izgleda zavodljivo i seksi

Pjevačica iz Tučepa, Žanamari Lalić, obara s nogu gdje god se pojavi. Ovih dana više se pisalo o njezinom privatnom životu nego o pjevanju koje joj je prva ljubav te će se pokušati probiti na strano tržište, kako je otkrila za Extru, no bez obzira na njezin trud, prvo što svi na njoj primjećuju je zavidna linija.

Tako se pjevačica, koja je obožavala seriju Seks i grad i ima svog Facu, na snimanju za Extru razgolitila u kupaći kostim u kojem je otkrila svoje besprijekorno tijelo.

'Nastojim biti odgovorna prema svom tijelu, ali zbog prirode posla to rijetko uspijem. Redovito vježbam u teretani i uglavnom se hranim zdravo i u manjim obrocima, međutim, ponekad mi to ne uspijeva. Primjerice, jučer sam došla u Šibenik na gažu, prije toga sam jedva stigla obaviti što sam morala u Zagrebu i na kraju sam jela u ponoć. Takvi dani, kada ne jedem ništa cijeli dan nego se natrpam navečer, česti su i ne idu u prilog dobroj liniji', kazala je Žanamari koja bez obzira na užurban tempo života i neke propuste u prehrani izgleda zamamno i seksi.