NADA SE TREĆOJ SREĆI

Žanamari Lalić se dva puta umalo udala

21.06.2010 u 12:41

Bionic
Reading

Žanamari Lalić priznaje da se dva puta umalo našla pred oltarom, ali je prvi put zbog želje da studira, a drugi put zbog nerazumijevanja partnera za njezinu karijeru odustala od braka

Žanamari Lalić, koja se proteklog vikenda predstavila na CMC festivalu predstavila s pjesmom 'Ljubav', iznimno je zadovoljna svojim nastupom, a budući da je već snimila spot, nada se da će pjesma dobro proći kod publike.

Osim što ju javnost u posljednje vrijeme povezuje s glumcem Ivanom Hercegom za kojeg i dalje tvrdi da nema ništa s njim, Žanamari je u razgovoru za Extru otkrila da se već dva puta umalo našla pred oltarom.

'Moj prvi dečko bio je moja prva ljubav i u Tučepima se moglo očekivati da se udam, ali otišla sam studirati i nekako izašla izvan okvira svog mjesta. Poželjela sam nešto više od života, htjela sam nakon završetka fakulteta pokušati pjevati, ali sam vidjela da se on ne može nositi s mojim poslom, nije bio spreman na to. Meni njegove reakcije nisu bile nešto s čime bih mogla cijeli život živjeti, pa je svatko nastavio sa svojim životom. Kasnije sam još jednom bila zamalo pred udajom, ali priča je slično završila. Kažu- treća sreća', povjerila je Žanamari za Extru koja je u nedavnom razgovoru za tportal otkrila da je sretno zaljubljena, pa joj možda svadbena zvona uskoro zazvone.