U MEĐUGORJU

Iris Androšević se udala i krstila sina Andriju

21.06.2010 u 14:21

Bionic
Reading

Iris Androšević i hercegovački poduzetnik Mario Pinjuh u Međugorju u crkvi Sv. Stjepana pred dvjestotinjak uzvanika izmijenili su bračne zavjete te krstili mlađeg sina Andriju

Iris Androšević i Mario Pinjuh prije tri godine izrekli su sudbonosno 'da' kod matičara u Opatiji, no za crkveno vjenčanje odabrali su Međugorje, odakle je Mario porijeklom.

Nakon završetka obreda vjenčanja par je krstio svog mlađeg sina Andriju. Kako piše Extra, par nije mogao sakriti sreću u kojoj su uživali tog dana, kao ni njihov stariji sin dvoipolgodišnji Lovro.

Sa 41-godišnjim poduzetnikom bivša manekenka se upoznala prije petnaest godina, no tek nakon nekog vremena rodila se ljubav među njima koju su sada ovjekovječili i pred Bogom.

Iris je u nedavnom razgovoru za Extru izjavila da je zadovoljna sa svojim životom te da nikada nikad u životu nije bila sretnija:

'Jako sam sretna kako se razvija moj obiteljski život, uživam u i djeca. Točno sam majčinstvu i zapravo nikada nisam bila sretnija, trenutačno mi ništa nefali. Htjela bih još jedno dijete, ali ne još. Rodila sam sa 33 godine,u današnje vrijeme je to relativno kasno, ali ima svoje prednosti.Uživala san puno u životu prije nego što sam postala majka, putovalasam, radila, upoznavala ljude, tako da mi sada ništa ne nedostaje.Najbolje se osjećam u našem zajedničkom stanu u kada smo svi zajedno,dakle, mužu fazi kada osjećam apsolutnu sreću.'