Estrada U MEĐUGORJU

Iris Androšević se udala i krstila sina Andriju

Iris Androšević i hercegovački poduzetnik Mario Pinjuh u Međugorju u crkvi Sv. Stjepana pred dvjestotinjak uzvanika izmijenili su bračne zavjete te krstili mlađeg sina Andriju

Iris Androšević i Mario Pinjuh prije tri godine izrekli su sudbonosno 'da' kod matičara u Opatiji, no za crkveno vjenčanje odabrali su Međugorje, odakle je Mario porijeklom.

Nakon završetka obreda vjenčanja par je krstio svog mlađeg sina Andriju. Kako piše Extra, par nije mogao sakriti sreću u kojoj su uživali tog dana, kao ni njihov stariji sin dvoipolgodišnji Lovro.

Sa 41-godišnjim poduzetnikom bivša manekenka se upoznala prije petnaest godina, no tek nakon nekog vremena rodila se ljubav među njima koju su sada ovjekovječili i pred Bogom.

Iris je u nedavnom razgovoru za Extru izjavila da je zadovoljna sa svojim životom te da nikada nikad u životu nije bila sretnija:

'Jako sam sretna kako se razvija moj obiteljski život, uživam u i djeca. Točno sam majčinstvu i zapravo nikada nisam bila sretnija, trenutačno mi ništa ne fali. Htjela bih još jedno dijete, ali ne još. Rodila sam sa 33 godine, u današnje vrijeme je to relativno kasno, ali ima svoje prednosti. Uživala san puno u životu prije nego što sam postala majka, putovala sam, radila, upoznavala ljude, tako da mi sada ništa ne nedostaje. Najbolje se osjećam u našem zajedničkom stanu u kada smo svi zajedno, dakle, mužu fazi kada osjećam apsolutnu sreću.'
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više