Estrada VELIMIR BATA ŽIVOJINOVIĆ:

Glumit ću u gay paradi

  • Autor: tportal.hr
  • 16.6.2010 11:09:22
  • 16.6.2010 10:03:41

Beogradski glumac priprema ulogu u novom filmu Srđana Dragojevića 'Parada', a uskoro planira sa suprugom posjetiti Dianu Dvornik u Hrvatskoj

Beogradski glumac Velimir Bata Živojinović nedavno je potpisao ugovor s kozmetičkom kućom Hemel za proizvode koji će se prodavati u Kini. Osim toga, Bata će uskoro raditi na seriji 'Valter brani Sarajevo' s Kinezima, a priprema i ulogu u novom filmu Srđana Dragojevića 'Parada'.

'Film govori o gay paradi i tu ću glumiti. Glumit ću paradera. Baš su me našli', kaže Živojinović za stranicu E-novine. Inače, legendarni, ali i politički kontroverzni Bata nedavno je proslavio sedamdeset i sedmi rođendan te je obilježio pedeset pet godina postojanja na filmskoj sceni. Dosad je snimio nekoliko stotina filmova.

'Nisam odbio nijedan film, ni crtani. Takvo je bilo vrijeme, mala smo zemlja, malo se radi. Čovjek se ne može opredijeliti za jedan žanr kao što je to mogao John Wayne. On je tamo mogao trajati cijelog života na taj način. Nažalost, umro je na snimanju, snimali su na teritoriju gdje je bila ozračena zemlja, daske koje život znače u kazalištu njemu su odnijele život', ističe glumac koji uskoro planira otputovati sa svojom ženom Lulom u Hrvatsku kako bi posjetio Dianu Dvornik:

'Da, čujem se sa ženom Borisa Dvornika, to su uvijek tužni razgovori. Njoj ne trebamo Lula i ja da je podsjetimo na sve to što se dogodilo. Ona ima sebe, ima unuke, a njih dvojica koji su otišli ne bi željeli da i ona ode. Ja ću sa svojom Lulom otići k njoj.'
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više