SANJA AGIĆ:

Odlučila sam biti uz supruga dok je u zatvoru

15.06.2010 u 09:44

Bionic
Reading

Jasmin Agić, nogometaš kluba Croatia, prošlog je tjedna uhićen i određen mu je jednomjesečni pritvor, a njegova supruga odlučila je ostati s njim unatoč njegovim vanbračnim izletima

Jasmin Agić, nogometaš kluba Croatia, prošlog je tjedna uhićen kao jedan od osumnjičenih za namještanje rezultata nogometnih utakmica. Određen mu je jednomjesečni pritvor zbog mogućeg utjecaja na svjedoka, a u zatvoru ga neće moći posjećivati ni supruga, vizažistica Sanja s kojom se nedavno pomirio. Naime, njihov brak našao se u opasnosti zbog njegovih navodnih izvanbračnih avantura.

Sanja s kojom ima sina Tina, za časopis Extra potvrdila je da su živjeli odvojeno, ali da sada poduzimaju sve da spase brak.

'Istina je da smo prolazili kroz teško razdoblje, ali smo tu situaciju riješili prije mjesec dana. Odlučili smo se ne razvesti, nego našem braku pružiti drugu šansu', kaže Sanja Agić koja je inspiraciju za borbu našla je u vlastitoj obiteljskoj situaciji, kad su njezini roditelji proživljavali bračnu krizu. Budući da je njezin otac ostao uz majku i u dobru i u zlu, osjeća se spremnom ostati uz supruga dok ne prođe kroz krizu.