MAŽENJE U JAVNOSTI

Strastveni poljubac Ivane Paris i Dine Bubičića

10.06.2010 u 13:46

Bionic
Reading

Budući mladenci opuštaju se na Plitvičkim jezerima, gdje se održava domaći glazbeni festival Mediafest, a nisu se sramili pokazati koliko su zaljubljeni

U Nacionalnom parku Plitvička jezera 11. i 12. lipnja održat će se novi domaći glazbeni festival Mediafest, čiji su producenti estradni menadžeri Zoran Škugor i Vladimir Mihaljek.

Na manifestaciju koja će se održati na tamošnjem nogometnom igralištu svratili su i budući mladenci Ivana Paris i Dino Bubičić. Bivši Mister Hrvatske i sudionik prošlogodišnjeg reality showa Farma i nekadašnja Miss Universe Hrvatske jasno su pokazali okupljenima da su i dalje sretni i zaneseni.

Pred prijateljima i publikom festivala, lijepa Ivana odjevena u prozračnu, kratku bijelu haljinicu i njezin zaručnik izmjenjivali su nježnosti i uživali u strastvenim zagrljajima. Samo prije nekoliko mjeseci Dino je izjavio da je njihovo vjenčanje samo pitanje vremena. Zasad će opušteno i bez velikih planova prisustvovati dvjema glazbenim večerima festivala, na kojem će izvođačima nagrade dodjeljivati mediji.