DOBAR ULET!

Tina Katanić dijeli savjete za zavođenje

10.06.2010 u 11:19

Bionic
Reading

'Ako ne mirišeš lijepo, ništa ti neće pomoći, a kad bi frajer vozio dobar auto, ulet mu ne bi ni trebao', kaže bivša kraljica Hrvatske i prošlogodišnje zaštitno lice Axe turneje

Bivša kraljica Hrvatske i prošlogodišnje zaštitno lice Axe turneje Tina Katanić spremno je pozirala ispred HNK-a s manekenkama zaduženim za promociju linije muških dezodoransa AXE. Ono što je najviše izazvalo pozornost bila je Seatova mini karavana sastavljena od Leona i Ibize, a Tina je usput podijelila i par savjeta manje iskusnim modelima:

'Ove su jurilice baš ono što treba mojim AXE-icama da sigurno i brzo dođu do najboljih tuluma u Hrvatskoj na kojima dijele savjete o zavođenju. Koliko su glupih uleta već čule dosad, dečkima očito treba pomoć', zaključila je Tina te sjela za volan isprobati Leona. Nakon toga dotakla se i kritike loših uleta kojima je i sama često svjedočila te sugerirala dečkima par trikova.

'Uopće ne treba imati dobar ulet, već treba znati izbjeći predvidivost. Budi šašav, drukčiji, napravi stoj na rukama ako treba, mijenjaj brzo teme i budi zabavan. A ako ne mirišeš lijepo, ništa ti neće pomoć. Stoga AXE pod ruke i poljubac za laku noć je zagarantiran. Jao, još kad bi frajer vozio ovakav auto, onda mu dobar ulet ne bi ni trebao', našalila se Tina.