BRAČNA KRIZA

Tori Spelling strahuje da će je suprug prevariti

10.06.2010 u 10:33

Bionic
Reading

Glumica je priznala da opsesivno provjerava supruga Deana McDermotta zbog straha da ima ljubavnicu te da će ostaviti nju i njihovo dvoje djece

Tori Spelling u paničnom je strahu da će ju njezin suprug Dean McDermott prevariti. Za magazin People priznala je da situacija u braku nije tako bajkovita kao na početku.

'Dobro se slažemo, ali nitko nije savršen. S obzirom na našu ljubavnu prošlost, često brinem da će me Dean prevariti i ostaviti. Kad ga neko nazove, a čujem ženski glas, obavezno ga pitam ima li ljubavnicu', bila je iskrena Tori Spelling.

Njezine sumnje nisu neopravdane sudeći po načinu na koji su oni započeli vezu. Naime, glumica je bila u jednogodišnjem braku kad je upoznala svog novog odabranika, a on je bio u procesu usvajanja djeteta sa suprugom s kojom je punih 12 godina bio u braku. Nakon trotjednog druženja, zaključili su da su stvoreni jedno za drugo i ostavili tadašnje supružnike, ali u njihovu vezu uvukla se sumnja po principu: oni koji su jednom prevarili, neće se ustručavati ni drugi put.

Tori priznaje da ima opsesivno-kompulzivni poremećaj provjeravanja supruga te da su prošle jeseni već prolazili kroz bračnu krizu. Mama trogodišnjeg Liama i dvogodišnje Stelle objasnila je da sve manje vremena provodi kod kuće.

'Stalno se ispričavam suprugu što često izbivam, ali on je od samog početka znao da sam radoholičarka! Sad se navukao na motore, postao je pravi ovisnik o utrkama', požalila se u intervjuu te nadodala da bi ipak opet sve ponovila jer, u konačnici:
'Bolje je voljeti i biti povrijeđen nego stalno biti zabrinut bez ljubavi', mudro je zaključila.