VEZA NA DALJINU

Edo Maajka: 'Ljubav mi je prioritet'

10.06.2010 u 09:15

Bionic
Reading

Reper je već tri godine u vezi s atraktivnom Izraelkom i živi na relaciji Izrael - Hrvatska, pa zbog čestih putovanja nema vremena realizirati sve svoje ideje

Reper Edo Maajka opisao je za Večernji list trenutnu situaciju u svom ljubavnom životu. 31-godišnji glazbenik prije je uvijek bio oprezan s otkrivanjem vlastite intime u javnosti, tek bi je, doduše, povremeno provlačio kroz tekstove svojih pjesama.

Kako je sad u sretnoj ljubavnoj vezi, ipak je odlučio dati par informacija. Prije dvije godine razveo se od supruge Lane s kojom je bio sedam godina, a ubrzo nakon toga započeo je vezu s Izraelkom Lilah, pa sad živi na relaciji Izrael - Hrvatska. Odnosi u vezi su sjajni i zasad veza na daljinu paru nije problem, ali zbog čestih putovanja Edo nema vremena realizirati sve svoje ideje.

'Ljubav mi je prioritet i zato nemam vremena napraviti neke stvari koje mi se motaju po glavi. Ma nije nama problem udaljenost jer smo stalno zajedno, ona dođe ovamo, ja odem u Izrael i tako će biti do daljnjega', objasnio je Edo.

Ipak, u natrpanom rasporedu pronašao je vremena za snimanje 'best of' albuma na kojem će se naći hitovi koji su mu obilježili karijeru, a za MTV je snimio live verziju tri svoje pjesme, i to u kafiću čiji je vlasnik Braco iz 'Noćne more':

'Jednostavno sam htio napraviti jedan 'best of'. Nije bilo nekog posebnog ključa po kojem sam birao pjesme. To su još stvari koje unatoč vremenu nisu izgubile svježinu i sad smo ih samo malo osvježili.'