Estrada ISTE FRIZURE

Mario Valentić se fura na Janka Popovića Volarića

  • Autor: M.B.
  • 8.6.2010 13:40:04
  • 8.6.2010 12:49:05

Slučajno ili ne, glumci Janko Popović Volarić i Mario Valentić baš su se u isto vrijeme ošišali na ćelavo, samo što je Janko to učinio prije pa mu je kosa već malo narasla

Suprug, otac, profesor kineziologije, bivši mister Hrvatske, povremeni voditelj i glumac Mario Valentić pojavio se u novoj sapunici Dolina sunca u ulozi Zare. Zbog uloge ili svojevoljno, Valentić se  toliko ošišao da je ćelav, a njegov macho look tek sada dolazi do izražaja.

Mario, koji je imao zapaženu ulogu u seriji Zabranjena ljubav, bio je poznat po svojim frizurama koje je redovito mijenjao, gelirao te činio sve da bi bile besprijekorne, baš kao i njegovo tijelo.

Ipak, teško nam se oteti dojmu da se Mario ošišao u stilu kolege glumca Janka Popovića Volarića, zvijezde serije 'Dolina sunca' i supruga Jelene Veljače, na kojega neodoljivo podsjeća svojim novim imidžom.

I prijašnje frizure ovih glumaca bile su slične, slučajno ili ne. Možda tu netko nekog kopira, no vjerojatnije se ipak radi o nenamjernom izboru frizera koji njeguju sličan stil jednostavnih muških frizura.

Kada je riječ o stilu, svakako treba pohvaliti Jankov modni ukus (vjerojatno mu modne savjete daje strastvena fashionistica Jelena), a pohvale zaslužuje i Mario svojom impresivno razvijenom muskulaturom.

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više