UŽIVA U NOVOM STANU

Mačak u Beogradu: 'Sad sam prava zvijezda s dvije adrese'

08.06.2010 u 10:07

Bionic
Reading

Modni Mačak koji se preselio u Beograd u razgovoru za tportal rekao je da uživa u životu prave zvijezde te nam otkrio da je već upoznao jednu zanimljivu djevojku s kojom možda ostvari suradnju, ali nije precizirao o kakvoj bi suradnji bila riječ

Stilist Marko Grubnić definitivno se preselio u Beograd i odlučio unajmiti stan u centru grada, a ne na elitnom Dedinju, kako je najavljivao. Razlog za promjenu plana je što mu se centar Beograda uistinu jako svidio. Kako nam je kazao, Modni Mačak je u Beogradu već okusio čari noćnog života i upoznao jednu zanimljivu djevojku.

'Prvi dojmovi su i više nego dobri. Već u subotu navečer sam s prijateljima izašao u novi fensi klub Sindikat. Bio je to najbolji izlazak u mom životu, a bit će ih još jer Beograd zaista obećava. To je grad koji živi 24 sata, a svi već znaju da je najbolji provod upravo ovdje', priča Marko koji je oduševljen svojim novim gradom.

'U Sindikatu sam upoznao Jovanu Nikolić, ona je nova na estradi, ali je već jako veliki hit.

Oduševila se kad me vidjela, sprijateljili smo se, a možda se i dogodi nekakva suradnja, ha, ha', bio je tajnovit Marko i nije precizirao o kakvoj se točno suradnji radi.

Inače, Jovana je kći poznatog srpskog redatelja Bože Nikolića, a nedavno je viđena na jahtisina najbogatijeg srpskog tajkuna, 27-godišnjeg Marka Miškovića.

'Sve u svemu, uživam u Beogradu, ali me čekaju i neki veliki i vrlo važni projekti i u Zagrebu, tako da moram sve dobro uskladiti. Puno ću vremena provesti putujući na relaciji Zagreb - Beograd jer sada, kao prava zvijezda, uživam u životu na dvije adrese', zaključio je Marko koji je u Beogradu već upoznao tamošnju folk zvijezdu Jelenu Karleušu te joj darovao mini svinju kojom je bila oduševljena. Tim potezom Marko si je osigurao dobar ulaz na srpsko tržište, gdje će se bez sumnje vrlo brzo snaći.