'SLAO MI JE RUŽE I PRŠUT'

Andrea Ćupor: Lijanović mi se udvarao

08.06.2010 u 09:12

Bionic
Reading

Andrea Ćupor priznala je da joj se Stipe Lijanović udvarao te joj poslao cvijeće i pršut za rođendan. Ističe da se nisu čuli otkada je objavljeno da su u vezi

Bivša Miss Hrvatske Andrea Ćupor odlučila je progovoriti o svom odnosu sa Stipom Lijanovićem koji joj se udvarao jer smatra da su joj netočni medijski natpisi nanijeli štetu.

'Ni meni, ni mojoj mami, ni sestri, ni općenito ljudima koji me okružuju nije bilo drago da se spominjem u takvom kontekstu.

Godinama sam pokušavala maknuti se iz krugova ljudi koji bi mi mogli na takav način nanijeti štetu. Ovo mi je bilo benigno poznanstvo, a donijelo mi je nešto što definitivno nije trebalo', priča Andrea koja priznaje da joj se Lijanović udvarao, ali da ona nije reagirala na njegove izljeve nježnosti.

'Udvaranja je bilo, ali što se tiče, na primjer, cvijeća koje sam dobila za rođendan, od vas je došla informacija da ga je poslao Stipe Lijanović. Ja nisam znala tko ga je poslao. Prijateljice i ja smo nagađale tko bi mogao biti. Mislila sam da je sasvim netko drugi, ali neću imenovati tko. Kada sam nazvala tog čovjeka, počeo se smijati. Mislila sam, sto posto je on jer mi je sva tjedna ranije poslao cvijeće', priča bivša misica koja je, osim cvijeća, dobila i pršut.

'Jest, došao je i pršut. Nisam se čula s Lijanovićem otkad je obavljeno da smo u vezi, tako da ga nisam pitala je li on poslao pršut', kazala je Ćupor za Extru te dodala da trenutno ima simpatiju, ali nije riječ o javnoj osobi.