LJEPOTICE U AKCIJI

Vrući poljubac Scarlett Johansson i Sandre Bullock

07.06.2010 u 11:09

Bionic
Reading

U svom prvom televizijskom pojavljivanju nakon rastave od nevjernog supruga Jesseja Jamesa, Sandra Bullock strastveno je poljubila holivudsku seks bombu Scarlett Johansson na dodjeli MTV-jevih filmskih nagrada

Bullock je dobila Generation zbog svog raznolikog doprinosa filmskoj industriji. Kad je Sandra stupila na pozornicu, pozdravio ju je kolega iz filma 'All About Steve' Bradley Cooper i kolegica iz filma 'Proposal', Betty White. S njima je bila i Scarllet Johansson koja je udana za Ryana Reynoldsa koji je sa Sandrom glumio u filmu 'Proposal'.

'Scarlett, volim te i sve to, ali ovo je malo neugodno pitanje, zašto si tu?' upitala ju je Sandra.

'Budući da Ryan radi, ja sam htjela biti tu umjesto njega kad primate nagradu za najbolji poljubac', rekla je Scarlett.

'To je lijepo, ali nismo dobili tu nagradu', odgovorila joj je Bullock.

Scarlett joj je na to odgovorila da misli da su trebali dobiti jer je to bio sjajan poljubac. Na to su se dvije glumice približile, a Scarlett je rekla: 'Izgledalo je kao tako dobar poljubac.' 'I bio je, zaista je bio', odgovorila joj je Sandra, a dvije filmske zvijezde zatim su izmijenile vrući poljubac.

'Sad kad smo sve napravile, možemo li se, molim te, vratiti u normalu jer je terapija zbilja skupa?' rekla je Sandra Bullock.

Ovo nije prvi put da se Sandra poljubila sa ženom na pozornici. U siječnju ove godine poljubila je Meryl Streep na dodjeli filmskih nagrada.