VANESSA PARADIS OTKRIVA:

'Pripitomila sam Johnnyja Deppa'

04.06.2010 u 11:09

Bionic
Reading

Francuska pjevačica i glumica otkrila je kako je osvojila i dugi niz godina zadržala najpoželjnijeg holivudskog frajera te usput udijelila nekoliko savjeta o održavanju mladolikog izgleda

Vanessa Paradis(37), francuska pjevačica, glumica, manekenka za Chanel i Lagerfeldova muza, dospjela je na naslovnicu srpanjskog izdanja britanskog magazina Harper’s Bazaar, a usput je dala i ekskluzivni intervju u kojem otkriva tajne kojima je zadržala najpoželjnijeg holivudskog frajera Johnnyja Deppa.

Odnos sa 47-godišnjim glumcem opisala je kao 'obostrano kroćenje dva buntovna duha'. I dok obožavatelji para, koji se rijetko pojavljuje zajedno na javnim zabavama ili premijerama, samo mogu fantazirati kako je proces obostranog pripitomljavanja izgledao, zvijezda je dodatno približila intimne sfere njihova života. Naime, par već deset godina živi mirnim i povučenim obiteljskim životom s njihovo dvoje djece, 11-godišnjom Lily Rose i osmogodišnjim Jackom u Francuskoj.

'Johnny je vrlo svestran, ali prije svega je divan otac. Naši poslovi tjeraju nas da puno putujemo. Često smo razdvojeni, ali pričamo svaki dan. Komunikacija održava našu vezu', tvrdi u Harper’s Bazaaru

Osim detalja veze sa zvijezdom filmova Tima Burtona, Vanessa je iznijela svoje mišljenje o francuskoj ljepoti i dala nekoliko savjeta za održavanje mladolikog izgleda.

'Ne mislim da Francuskinje imaju više stila od Amerikanki. Razlika je u tome što žene u Parizu puno više hodaju, a u Americi svi voze, pa nije ni bitno što imate na sebi. Ovdje se svi mjerkaju u hodu. Tako se međusobno inspiriramo', kaže u intervjuu te nadodaje da je prestala pušiti da bi usporila proces starenja.

'Jako mi je pomoglo to što više ne motam duhan i pijem puno vode', savjetovala je čitateljice lijepa pjevačica.