Estrada 'JA IMAM SVOJ SEKS I GRAD'

Nina Badrić: Uvijek se svađam s prijateljicom

Nina Badrić ima dvije prijateljice s kojima dijeli sve, kao djevojke iz filma 'Seks i grad', ali kaže da je najbolje kada su na okupu samo dvije jer se uvijek posvađaju kada su sve zajedno

Pjevačica Nina Badrić, koja se nedavno pomirila sa suprugom Bernardom Krasnićem, u društvu dizajnerice Matije Vuice stigla je na premijeru dugo očekivanog filma na koju su stigle sve važnije dame sa hrvatske javne scene, Seks i grad 2.

Nina nam je otkrila da joj je u seriji i filmu najfascinantnije prijateljstvo između Carrie, Samanthe, Mirande i Charlotte.

'Pratila sam 'Seks i grad' i čak sam si kupila i paket sa svim nastavcima te ih gledala više puta. Ono što se meni sviđa je prijateljstvo njih četiri. Ne znam gdje bi se danas skupile četiri babe da imaju takvo prijateljstvo i da si daju takvu podršku. Osim toga, za modne znalce ovaj film je genijalan, daju ti privid života u New Yorku, tom gradu koji je slobodan, otkačen i potpuno drukčiji od svih gradova. Djevojke daju privid usamljenog života, a opet uz prijateljstvo je sve lakše', ispričala je Nina za tportal te nam otkrila koja od četiri atraktivne glumice bi najviše htjela biti.

'Kada bih mogla odabrati, htjela bih biti Carrie. Najviše mi se sviđa njezin život zato što je neizvjestan, nekako bi to nazvala cool life', priča Nina te dodaje: 'Najviše im zavidim na tome što su smjele zadržati sve komade odjeće sa snimanja.'

'Uvijek sam gledala kako izgledaju i uvijek sam im se divila. Imam i ja prijateljice s kojima mogu pričati o raznim stvarima, ali dvije. Družimo se po dvije jer, čim smo zajedno, odmah se posvađamo, pa slobodno mogu reći da imam vlastiti seks i grad.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više