ATRAKTIVNA I SEKSI

Nikolina prekopirala Samanthu i izbacila dekolte

02.06.2010 u 12:13

Bionic
Reading

Nikolina Pišek na premijeru filma 'Seks i grad 2' došla je u društvu kćerkice Hane. Budući da je po struci dizajnerica i da voli modu, ispričala nam je kako je jednom prigodom iskopirala haljinu kakvu je nosila Samantha

Nikolina Pišek, TV voditeljica, došla je na premijeru filma 'Seks i grad2' u društvu kćerkice Hane. Vjerujemo da njen dragi Kristijan Curavić nije sklon ženskim i sladunjavim filmovima. Nikolina je odjenula široke bijele hlače visokog struka i majicu s cvjetnim uzorkom koja je bila dosta otvorena te je isticala njezin bujni dekolte.

Što se tiče 'Seksa i grada', kao i većina žena, i Nikolina je pratila seriju i pogledala prvi film te ga ne smatra nekim velikim dostignućem.

'Pratila sam seriju, gledala sam i prvi dio filma i mislim da to nije neki film od kojeg možeš očekivati umjetničko djelo i definitivno nije za Oscara, ali je dekorativan i zgodna razbibriga za svaku ženu', rekla je Nikolina, koja je po struci dizajnerica, pa joj i nije bilo teško prekopirati neke odjevne kombinacije djevojaka iz popularnog filma.

'Ja mislim da sam prekopirala jednu Samanthinu haljinu, ali teško je njih iskopirati i teško je

obući se i izgledati tako u našem podneblju jer svako podneblje nosi svoje zakonitosti i možda je za New York nešto prekičasto, preisfurano, preglamurozno ili prerazgolićeno, ali možda bi to u našim okvirima izgledalo to čudno', rekla je Pišekica. S njom se ne slaže Sanja Duggan koja, kada je o podnebljima riječ, tvrdi da nije važno gdje se nalaziš, već da imaš dovoljno samopouzdanja i dobro se osjećaš u odjeći koju nosiš.

Iako je dizajnerica i voli se lijepo odijevati, Nikolina kaže da joj je sve to već postalo malo prenaporno jer je na televiziji konstantno šminkaju, rade joj razne frizure i presvlače.