PROPALI 'SEKS I GRAD'

Vanna nezadovoljna lažnim glamurom u Hrvatskoj

03.06.2010 u 08:00

Bionic
Reading

Zagrebačka pjevačica nerado je nazočila zagrebačkoj premijeri filma jer je u jeku priprema za izdavanje novog albuma 'Sjaj', za koji je bila inspirirana nezadovoljstvom

Zagrebačka pjevačica Ivana Vrdoljak Vanna (39) bila je jedna od rijetkih na svečanoj premijeri filma Seks i grad 2 koja je otvoreno priznala da nije pasionirana ljubiteljica serijala ili filmova. Od ostatka estradne kreme na crvenom tepihu isticala se i time što je stigla u muškom društvu.

Naime, njen hrabri suprug Andrija, producent i redatelj, odvažio se na gledanje filma rezerviranog za žensku populaciju i guštanje u modnim eskapadama.

'Nagovorili su me da dođem na premijeru, ali nerado sam ovdje jer imam stvarno puno poslovnih obaveza, a i nisam obožavateljica serijala. Nisam se nikada uspjela povezati s likovima. Ne znam nikoga tko tako živi ili se oblači na takav način. Komadi iz filma imaju na sebi milijune dolara, u igri su vrtoglave cifre', kaže Vanna.

'Ne znam je li u Americi to uistinu tako kao u filmu. Tamo se i više propagira chik lit varijanta. Opet, u serijalu je dobro to što su žene snažne, samosvjesne, biraju frajere, odbacuju ih i imaju puno love. Svi znamo da to u našem podneblju ne funkcionira', realno je primijetila.

Stoga, tvrdi, film gleda isključivo kao zabavu i izlazak sa suprugom koji joj nužno treba kao odmor jer je u kaosu priprema za izdavanje novog albuma nazvanog Sjaj. Nove pjesme na albumu inspirirane su nezadovoljstvom, ali ne u privatnom životu.

'Pri skladanju nisam mislila na bračni život, već na nezadovoljstvo i frustraciju okolnostima u kojima živimo', objasnila je Vanna koja kada ne radi uživa u svojoj djeci gledajući ih kako rastu i napreduju.

Iako nije pobornik glamuroznog stila života i načina na koji to rade cure iz filma, i Vanna ima prijateljice s kojima rado dijeli životne teme, a najradije one s putovanja na koja obožava odlaziti s obitelji.

'Imam prijateljice s kojima najčešće pričam o putovanjima. Moram priznati da mi je najljepše bilo na Grand Canyonu na dnu rijeke Colorado gdje sam bila s obitelji, a krajem 2008. godine posjetila sam Kineski zid, to mi je bila želja iz djetinjstva i mislila sam da ću pasti u nesvijest od sreće', kazala je Vanna.