ŽESTOKA SVAĐA

Kylie prekinula s deset godina mlađim manekenom

01.06.2010 u 11:00

Bionic
Reading

Australska pjevačica provela je 42. rođendan sama, bez dečka Andresa Velancosea koji je nije pratio ni na premijeri filma 'Seks i grad 2'

Samo prije nekoliko dana australska pop diva Kylie Minogue (42) zaklinjala se da je njezina veza s deset godina mlađim španjolskim modelom Andresom Velencoseom Segurom, ona 'prava'. Međutim, u celebrity svijetu uobičajena je pojava da se veza od sudbinske vrlo brzo sroza u samo još jednu u nizu. Naime, Kylie je proslavila svoj 42. rođendan u Londonu bez dečka, a nisu se zajedno pojavili ni na razvikanoj britanskoj promociji filma 'Seks i grad 2'. Tako je ovaj tjedan započela promotivno predstavljanje svog novog albuma 'Aphrodite' u Europi, ali sama.

Možda je upravo njezina pretjerana izloženost ogoljenoj testosteronskoj napasti na setu snimanja novog spota 'All The Lovers' utjecala na njezinog odabranika i dovela do žestoke svađe koja prijeti prekidom njihove 18-mjesečne veze.

Temperamentni Andres, koji je pjevačicu prošli Božić već upoznao s roditeljima pokazavši time da uistinu misli ozbiljno, prošli je tjedan očito zakazao. Kylie se požalila da joj ne pruža dovoljnu emocionalnu podršku, a njihovi nesporazumi eskalirali su krajem prošlog tjedna.

'Posvađali su se do te mjere da je Andres zaključio daje njihova veza gotova. To je kletva gotovo svake njezine veze: pribojava se da nije dovoljno dobra i vrijedna ljubavi, a ovaj put strahovi su bili intenzivirani time što hoda s puno mlađim manekenom. Onda postaje prekritična i ne može zaustaviti optužbe', sućutno je izjavio njezin bliski prijatelj za magazin Daily Mail.

Velansocea je upoznala nakon propale četverogodišnje veze s francuskim glumcem Olivierom Martinezom, a prije njega je bila u kratkoj vezi sa sedam godina mlađim manekenom Jamesom Goodingom.

Džepna Venera očito ne uči na starim greškama, pa je upala u još jednu spiralu nesigurnosti i predrasuda koje polako ali sigurno vode prema kraju još jedne 'velike ljubavi', a možda se samo simbolika imena 'All The Lovers' pokazala učinkovitom.