Estrada MEHUNKA O SVAĐI S VLATKOM

'Pokos je pričala drugima o mojoj osobnoj drami'

  • Autor: extra/ M.B.
  • 1.6.2010 13:07:59
  • 1.6.2010 9:31:05

Snježana Mehun ispričala je da je uzrok njene svađe s Vlatkom to što je pričala ljudima o njezinoj teškoj obiteljskoj situaciji te joj je nakon svega odbila biti podrška

Snježana Mehun, vlasnica Posh bara, našla se u knjigama Modnog Mačka, Lane Biondić i Josipe Pavičić, a sada je o njoj pisala i Vlatka Pokos. Stvar i ne bi bila toliko zanimljiva da Vlatka i Snježana nisu bile najbolje prijateljice te su se jako posvađale. Sada je Snježana prvi put odlučila progovoriti o uzrocima svađe.

'Riječ je o intimnoj situaciji koja se tiče moje obitelji. Ne mogu vam prepričati sve, ali imala sam jednu jako tešku situaciju u životu o kojoj su znali samo ljudi koji su mi bliski, a Vlatka Pokos mi je pokazala da nije prava prijateljica. Ona je o mojoj osobnoj drami ispričala ljudima kojih se to ne tiče, a najgore je to što mi je odbila biti prijateljica. Naime, kada mi je bilo najteže, imala sam jedan velik posao i organizirala sam event. Bila sam neraspoložena zbog svih problema koji su, moram naglasiti, bili objektivno veliki, ali morala sam biti prisutna i ljubazno komunicirati s ljudima, jer je to priroda mog posla. Vlatku nisam molila da vodi to događanje, već samo da se pojavi tamo i malo mi olakša svojom prisutnošću kao prijateljica, a ne kao Vlatka Pokos, javna osoba. Ona je to odbila i rekla da je prijateljstvo prijateljstvo, a posao je posao. Tada sam shvatila na kojem nivou funkcionira i da pored takvih prijatelja ne trebam neprijatelje', ispričala je Snježana Mehun za Extru.

Također, shvatila je da joj je jedino sestra najbolja prijateljica te je nedavno prisustvovala njenom porodu, kada je rodila sina Nicolasa. Mehunka je izrazila želju da i ona ubrzo rodi dijete svom zaručniku Mihaelu s kojim će se vjenčati ove jeseni na plaži u Keniji, gdje imaju kuću Brad Pitt i Angelina Jolie.

'Želim roditi još jedno dijete i voljela bih da moj zaručnik Mihael bude prisutan. Prije nisam tako mislila', dodaje Snježana.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više