TREĆI NASLJEDNIK

Fani i Kerum krstili sina na intimnoj ceremoniji

Bionic
Reading

Željko Kerum i Fani Horvat krstili su svog sinčića u Splitu, a gradonačelnik nije iz ruku ispuštao svog mezimca kojemu je krsno ime Frano

Gradonačelnik Splita Željko Kerum i njegova djevojka Fani Horvat, koja mu je rodila sina u Zagrebu, ipak su odlučili dijete krstiti u Splitu

Najpoznatiji splitski par, koji je priznanjem svoje veze izazvao šok javnosti, sada je čini se prebrodio prvotne osude te opušteno obavlja svoje dužnosti.

U pratnji 20-ak gostiju na privatnoj ceremoniji krstil su u nedjelju u kapeli Sv. Križa, u Meštrovićevu kašteletu, svog sina Franu. Kum Kerumovu sinu je ujak Saša Horvat, koji ima tek nešto više od dva mjeseca.

Intimnoj ceremoniji prisustvovale su i brojne ugledne face iz splitske javnosti, među ostalima Jure Šundov, splitski dogradonačelnik, Joško Svaguša, predsjednik Hajduka, Ivica Livaj i još neki ljudi bliski Kerumu i Fani.

'Ovo je najsretniji dan u životu svakog čovjeka. Dijete mi je dobilo sveti sakrament i malome je krsno ime Frane', kratko je rekao za Slobodnu Dalmaciju nakon krštenja Željko Kerum, koji je cijelo vrijeme u naručju držao svoga mezimca.

Podsjetimo, iz prvog braka s Ankicom Kerum ima dvoje djece, kćer Nevu i sina Joška