Estrada BOLJE MU JE DA SE ČUVA

Nives pucala pištoljem u Dinu

Nives je uzela u ruke zračni pištolj i kao od šale počela pucati u metu, koja je bila fotografija njezina supruga Dine Drpića

Nives Celzijus posjetila je streljanu u zagrebačkoj Kustošiji, gdje joj u ruke uzela zračni pištolj i gađala metu, ustvari fotografiju svog supruga Dine Drpića.

'Djevojke, ako se naljutite na svoje muškarce, od njihove fotografije napravite metu i ispucajte se', preporučila je Nives te počela pucati u supruga.

'Suprug mi se smijao, jer je sumnjao u moje vještine preciznoga gađanja, pa je za kaznu bio meta. Dokazala sam mu da me ne smije ljutiti', kazala je Celzijus za 24sata kojoj pucanje ide kao od šale.

Ovo joj je bio prvi susret s pištoljem, ali se dobro snašla. Kaže kako se do sada u svađi s Dinom samo koristila gađanjem jastucima, ali budući da je naučila pucati bolje mu je da se sada čuva.

'Strastveni smo u svemu pa tako i u svađama, ali se brzo pomirimo, jer se volimo', dodala je Nives koja bi se voljela okušati u nekom akcijskom filmu.

'Voljela bih glumiti opasnu negativku u filmu ili ću to biti u svom novom spotu. Poput Angeline Jolie u Tomb Raideru’, zaključila je Nives.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više