LANA BANELY:

'Odrekla bih se karijere i novca te bila domaćica'

28.05.2010 u 21:17

Bionic
Reading

Lana Banely priznala je da je sretno zaljubljena u svog dragog Andyja Baru te da bi se bez razmišljanja odrekla karijere i novca zbog obitelji

Lana Banely još je od prošlog ljeta u vezi s bivšim nogometašem, 28-godišnjim Andyjem Barom koji je zbog nje ostavio suprugu Anitu Ljubić s kojom je bio u braku dvije godine. Isprva skrivali svoju vezu, no Lana danas bez problema govori o ljubavi.

Budući da radi kao voditeljica sportske emisije, Lana često sa svojim dragim razgovara o sportu, ali joj on nikada ne dijeli savjete.

'Nikad mi nije dao nikakav savjet, ali često razgovaramo o nogometu i sportu. To je sastavni dio naših života', rekla je Lana u intervjuu za 24 sata te dodala kako je oduvijek bila okružena nogometašima, tako da je Andy logičan slijed događaja.

'Okruživali su me sportaši pa su oni moj logičan izbor zbog sličnog načina života. Nemam potrebu razmišljati o zgodnim nogometašima, jer sam sretno zaljubljena', kaže Lana koja se ni za kakvu svotu ne bi skinula za Playboy.

'Nema tog novca za koji bih pozirala gola. Intimu dijelim samo s posebnim muškarcem i ne želim da djeca jednog dana gledaju golu mamu na naslovnici časopisa', odlučna je Banely, koja bi se bez imalo razmišljanja odrekla karijere i novca zbog obitelji i bila prava domaćica.