ŠETAO SE KORZOM

Slaven Bilić došao u Rijeku kod svoje drage?

28.05.2010 u 18:45

Bionic
Reading

Slaven Bilić snimljen je u petak popodne u šetnji Korzom, a dobro je poznata stvar da je njegova samozatajna djevojka Ivana Đeldum iz Rijeke

Nakon što je s reprezentacijom odradio dvije utakmice, jednu u Osijeku protiv Walesa koji je Hrvatska savladala sa 2:0 te one u Tallinnu s Estonijom gdje je Hrvatska odigrala bez golova, Slaven Bilić otputovao je u Rijeku

Njjegova je djevojka Ivana Đeldums kojom je u vezi već neko vrijeme, iz Rijeke pa se izbornik očito otišao malo opustiti uz svoju dragu nakon brojnih obaveza.

Snimljen je kako šeće Korzom i šalje SMS poruke. Je li pisao svojoj dragoj ili nekom drugom, samo on zna, no vjerojatno je u Rijeci zbog ljubavi.

Svoju ljubavnu vezu nikada nisu komentirali, ali su se za Valentinovo prošetali po samom centru Zagreba ne obazirući se na prolaznike. Ivana je također izazvala veliku medijsku pažnju pojavivši se na izboru Miss Universe u Opatiji. Tada je novopečena misica Sarah Ćosić bila u drugom planu, a svu pažnju medija plijenila je Bilićeva Ivana s prstenom na ruci.