Estrada U DVIJE GODINE VEZE

Jennifer Love Hewitt dečko varao godinu i pol

  • Autor: M.B.
  • 28.5.2010 9:25:18
  • 27.5.2010 21:54:57

Jennifer Love Hewitt opet je priznala da je bila prevarena i to je saznala jer se dečko počeo naglo brinuti o svom izgledu. Varao ju je godinu i pol u dvije godine njihove veze

U američkom TV showu 'The View' glumica Jennifer Love Hewitt otkrila je kako ju je dečko varao godinu i pol u dvije godine koliko su bili u vezi. Najgore od svega bilo je što to nije bio prvi put da je prevarena.

'Provjerila sam ga i otkrila da sam skoro dvije godine bila u vezi, a on me je varao godinu i pol, ne s jednom, nego s više žena. Bio je to srceparajući trenutak za mene kada sam to shvatila, ali bar sam saznala istinu', ispričala je Hewitt i objasnila kako je saznala da je dečko vara.

'Ponašao se potpuno drugačije. Više je vremena posvećivao svom izgledu, a to je velik znak. Meni je govorio da samo želi biti u boljoj formi, a to mi je bilo potpuno sumnjivo. Zašto se nije brinuo za svoj izgled tijekom čitavog našeg odnosa', rekla je Jennifer.

Ovo nije prvi put da je glumica javno priznala da je bila prevarena. U travnju je također u jednom američkom TV showu priznala istu stvar.

'Jednom sam saznala na televiziji, a drugi put sam ih uhvatila zajedno', rekla je tada glumica koja je očito preboljela sve prevare kada javno može govoriti o njima.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više