Estrada KRIMINALNA PROŠLOST

Mutti udovica okorjelog sicilijanskog mafijaša

Branka Marić Mutti bila je u dugogodišnjoj vezi sa sicilijanskim mafijašem koji je preminuo od srčanog udara, a iza sebe ima pedeset najtežih kaznenih djela, uključujući ubojstva, teška razbojništva, trafficking, reket...

Branka Marić Mutti, koja se trenutno nalazi na farmi, široj javnosti poznata je kao ljubavnica Olivera Dragojevića, s kojim se čak sudila zbog njihove navode avanture. Njezina kći Aleksandra uspješna je talijanska manekenka, a Branka je također otišla živjeti u Rim.

Novi broj tjednika Vrime piše kako je Branka bila u dugogodišnjoj vezi s okorjelim sicilijanskim kriminalcem. Branka je navodno s nevjenčanim suprugom krajem devedesetih ljetovala nedaleko od Primoštena, kada je Talijana usmrtio srčani udar.

Policija koja je došla s hitnom pomoći nemalo se iznenadila kada je otkrila identitet preminulog turista. Naime, bila je riječ o visoko pozicioniranom sicilijanskom mafijašu. Imao je oko pedeset najtežih kaznenih djela, uključujući ubojstva, teška razbojništva, trafficking, reket...

Mutti i nevjenčani suprug bili su u društvu prijatelja koji nije bio ništa manji kriminalac i koji se bacio u bijeg. Policija iz Dalmacije se podigla na noge, u potrazi im se pridružio i Interpol, a iz Italije su stigla dva specijalna istražitelja i preuzela istragu, no na kraju odbjegli mafijaš nije uhićen.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više