NA NJOJ JE RED

Severinina udaja najveselija vijest ove godine

23.01.2009 u 18:00

Bionic
Reading

Čitatelji portala Slobodne Dalmacije odabrali su vijesti koje bi ih najviše razveselile u 2009. godini

Severinina udaja najviše bi razveselila posjetitelje portala Slobodne Dalmacije, koji su sudjelovali u anketi 'Koja bi vas vijest najviše razveselila u 2009. godini'. Od preko 1.560 čitatelja koji su dali svoj glas, 337 glasova ili 22 posto otpalo je na Sevino vjenčanje.

Druga po redu radosna vijest glasačima koji su sudjelovali u anketi je ona da je don Anđelko Kaćunko odlučio bojkotirati medije, a slijedi je mogućnost da Goran Višnjić napušta Hollywood zbog ljubavi prema Mireli Rupić i seli se u Šibenik.

Jednak postotak najviše bi usrećilo kada bi doznali da je Josip Dikan zaljubljen u svoju vršnjakinju. Nemali broj posjetitelja portala osjetio bi sreću kada bi Marko Grubnić alias Modni Mačak 'priznao da je gay' (196 glasova).

Ponovno se u jednoj anketi naše internetske stranice našla Simonica Gotovac, i to zahvaljujući svojoj odluci da se prihvati mikrofona. Naime, kada bi svojim hitovima uspjela osvojiti glazbene top-liste, bila bi to najbolja vijest za čak devet posto čitatelja koji su ovom prilikom glasovali. Ako se modni stilist Neven Ciganović u ovoj godini odluči za 'ispumpavanje usana', trebao bi znati da će time učiniti sretnim šest posto naših glasača.

Jedna od voditeljica 'Golih vijesti' Gianna Apostolski dobila je najmanji broj glasova, jer vijest da je pozvana na snimanje za američki Playboy očito nikog ne bi previše 'dirnula', piše Slobodna Dalmacija. Jedan od najmaštovitijih komentara bio je 'Da se bar Seve uda za Ronalda, pa da on dođe igrat' u Hajduk!"