HUMANITARNA VEČERA U SHERATONU

Hrvatski reprezentativci seksi u crnom

24.05.2010 u 22:42

Bionic
Reading

Iako smo ih navikli gledati u dresovima ili trenirkama, neki hrvatski reprezentativci obukli su odijela i kravate te došli u Sheraton na večeru povodom osnivanja humanitarne zaklade Vatreno srce

Čak su i najmlađi nogometaši hrvatske reprezentacije, poput Luke Modrića, Ivana Rakitića, Marija Mandžukića te Mladena Petrića, izgledali odlično. Ustvari, malo je reći odlično, jer su naši dečki - koji su jučer pobijedili reprezentaciju Walesa 2:0 - izgledali seksi dok su se družili svi odreda odjeveni u crno.

No nisu samo mlade snage došle u Sheraton - bili su tamo Robert i AnicaKovač, bračni par Jurčić, Silvio Marić, Stipe Pletikosa, Igor Tudor, Zoran Mamić, Boris Živković, Ivica Banović sa suprugom, Vesna Pusić, Tony Cetinski te mnogi drugi koji su voljni pomoći.

Svi su oni podržali humanitarnu zakladu Vatreno srce koju su osnovali izbornik Slaven Bilić i igrači hrvatske nogometne reprezentacije, a na gala-večeri u hotelu Sheraton prodavali su se njihovi sportski rekviziti.

Prikupljena sredstva namijenjena su djeci kojoj je potrebna pomoć, bilo da je riječ o bolesnoj djeci, bilo talentiranim sportašima kojima treba potpora.