HOĆE LI IZDRŽATI?

Lindsay mora nositi narukvicu koja detektira alkohol

24.05.2010 u 20:01

Bionic
Reading

Starleta Lindsay Lohan čije fotografije u pijanom stanju svakodnevno obilaze svijet mora nositi narukvicu koja detektira alkohol u krvi te odmah poziva policiju

Lindsay Lohan koja se proteklog tjedna jako dobro zabavljala na tulumima u Cannesu gdje je navodno izgubila putovnicu te se nije mogla pojaviti na sudu više neće moći tulumariti koliko želi.

Naime, starleta se konačno ponizno pojavila pred sutkinjom u Los Angelesu s deset minuta kašnjenja, a čak i njezina odvjetnica ponašala se kao da je kriva. Dale su sve od sebe da LiLo ne mora iza rešetaka jer je prekršila uvjetnu kaznu vožnje u pijanom stanju.

Iako je prekršila uvjetnu i opet vozila pijana, Lindsay neće iza rešetaka, već će morati nositi električnu narukvicu koja će reagirati svaki put kada Lindsay popije alkoholno piće te pozvati policiju.

Starleta je, naravno, izjavila da će poštovati odluku suda, no ako je suditi po njezinim razuzdanim tulumima po kojima je poznata posljednjih četiri do pet godina, teško će izdržati bez alkohola.

Američki mediji su toliko bili radoznali hoće li Lindsay iza rešetaka da je internetska stranica TMZ prenosila cijelo suđenje uživo.