PONOVO NA REHABILITACIJI

Kelly Osbourne zaglibila u drogu i alkohol

23.01.2009 u 12:00

Bionic
Reading

Kelly Osbourne opet je u središtu zbivanja, no ne s nekim novim singlom već zbog ponovnog odlaska na rehabilitaciju

Nakon što je napisala autobiografiju u kojoj, između ostalog, opisuje svoju ovisnost o alkoholu i drogama, dvadesettrogodišnja Kelly Osbourne opet mora na rehabilitaciju.

Njezina majka Sharon, koja je ovoga puta na rubu ludila, potvrdila je za Daily Mail da je Kelly primljena na terapiju u jednu kliniku u Los Angelesu i tamo bi trebala ostati 30 dana. 'Kelly odlazi na rehabilitaciju. Što drugo možemo reći? Ona je znala da je odlazak u kliniku trenutno najispravnija stvar i mi smo ponosni na nju. Kelly zna da treba pomoć, a tamo će je i dobiti', rekla je majka Sharon.

Dodala je i da je odlazak na rehabilitaciju jedna od najgorih stvari što se roditeljima može dogoditi kada je u pitanju njihovo dijete. I to ne jednom, nego dvaput.

'Možemo se samo moliti da bude sve u redu', izjavila je Sharon Osbourne, koja nije željela pričati o suštini problema svoje kćeri.

Ipak, prije je bila izjavila da je Kelly u prošlosti bila ovisna o drogama i alkoholu. Rekla je tada i da je svoje prvo alkoholno piće probala kada je imala samo 12 godina, a uzimala je i sredstva za smirenje sa 14 godina.