TVORNICA KATRAN

Pavasović i Dina se ne odvajaju jedno od drugog

23.05.2010 u 11:00

Bionic
Reading

Na partiju u prostoru tvornice Katran pod nazivom 'Rakija connecting people' družili su se hrvatski i srpski glumci, a među uzvanicima zabavljao se i novi domaći par Ljubo Pavasović Visković i plavokosa Dina Štern

Ljubo (39) i Dina (34) nisu se odvajali jedno od drugog, a osmijesi na njihovim licima jasno su ukazivali da su sretni i zaljubljeni poput tinejdžera.

Ležerno i mladenački odjeveni, uživali su u subotnjem večernjem izlasku, a parti u tvornici Katran nisu propustila mnoga poznata lica poput Maje Vučić, Frane Lasića, Mislava Čavajde, Helene Minić, Peđe Bojića, Ive Štrljić, Jelene Vlahović, Sandre Drašković, Petre Dugandžić, Jelene Perčin i mnogih drugih.

Odvjetnik Ljubo Pavasović Visković, bivši zaručnik tragično stradale Ivane Hodak i Dina Štern, kći bivšeg ministra gospodarstva Davora Šterna već su neko vrijeme u sretnoj vezi.  

Zajedno su navodno od ožujka, a Dina je bila u braku s Edom Bočkajem s kojim ima dva sina, Karla (7) i Vitu (3).
 
Usprkos tome što su mu pripisivane mnoge afere, Ljubi je ovo prva veza otkako je Ivana Hodak poginula prije godinu i pol dana. Dinini prijatelji kažu da veza s Ljubom nije razlog rastave od Ede jer su se oni razišli puno ranije.