JEREMY JACKSON:

Rado bih poveo neku Hrvaticu u SAD

22.05.2010 u 20:00

Bionic
Reading

Jeremy Jackson prvi put je posjetio Zagreb u sklopu revije Ed Hardy i toliko je oduševljen ljepotom Hrvatica da se u istoj noći, kako kaže, zaljubio pet puta, a posebno mu se svidjela manekenka Iva Šarić

'Sviđa mi se ovdje. Hrana, vino, ljudi, sve je super, ali atmosfera je malo loša, ljudi su dosta rezervirani. Zato smo došli ovdje podučiti ljude kako se zabavlja kao da nitko ne gleda', rekao je Jeremy. Bio je susretljiv govornik i trudio se dati što više zanimljivih odgovora.

Dodao je da je bio na puno partija po Europi, ali impresioniran je ljepotom Hrvatica.

'Ovdje su cure zbilja jako lijepe, večeras sam se zaljubio u više od pet njih sigurno i zbilja bih htio jednu od njih odvesti u u Ameriku', rekao je Hobie iz 'Baywatcha'.

Upitan koja mu je djevojka posebno zapela za oko, isprva nije htio reći, no kasnije je priznao da je to djevojka s revije pod rednim brojem 10, manekenka Iva Šarić, inače zaručena za Jerka Leku - rekao je da je upravo ona njegov tip djevojke.

Požalio se da je nije imao sreće u ljubavi.

'Imao sam jako lošu ljubavnu sreću. Prije sam imao djevojku koja me ostavila zbog nekog milijunaša, pa sam se zaljubio u striptizetu koja me uz to još ostavila. Zbilja nemam sreće', nastavio je tužno glumac.

Dodao je i da je spreman jednoj Hrvatici bukirati put u Los Angeles.

'Možda bih s tom djevojkom imao više sreće', našalio se Jeremy na svoj račun.