PARTY U 'POSHU'

Hobie iz 'Baywatcha' zaprosio Pišekicu

22.05.2010 u 11:03

Bionic
Reading

Snježana Mehun je u svom klubu Posh organizirala ekskuluzivni party za koji su domaći celebovi tražili pozivnicu više

Poznate su se face ludo zabavljale do kasno u noć, a uživale su i u modnoj reviji poznatog američkog branda Ed Hardy. Manekenke i plesačice u publiku su bacale majice i parfeme, a za glazbu je bio zadužen DJ Rad Ryan.Naravno, kako je i bilo najavljeno, glavna zvijezda bio je glumac Jeremy Jackson iz nekoć planetarno popularne serije Baywatch.  Modnu reviju su nosile između ostalih i Alex Grdić, Antea Kodžoman, Doris Vrečko, Iva Šarić i Maja Cvjetković te nekadašnji natjecatelj TV realityja Big Brother, Ivan Mitrović Mrkvica

Markantni Amerikanac nije mogao sakriti oduševljenje domaćim ljepoticama, a posebice zanosnom Nikolinom Pišek. Lijepa voditeljica Nove TV bila je u središtu pozornosti u svojim vrućim hlačicama, pa je u jednom trenutku Jackson kleknuo pred neodoljivu Niki i jednostavno je zaprosio!

'Ona je zaista prekrasna i htio sam pokazati koliko sam oduševljen njezinom ljepotom', oduševljeno je komentirao glumac.

Organizatorica revije, poduzetnica Snježana Mehun, rekla je da je zadovoljna što se baš u Poshu događa tako inovativan party te je najavila i druge, rekavši da je to samo početak.

Ovaj modno-glazbeni event nisu propustile ni Mia Begović i Alka Vuica.